Giresun’da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi 1. Etap Baraj Geçme Yarışları’nda Muşlu sporcular büyük başarıya imza attı. Serbest, sırtüstü ve kurbağalama stillerinde gerçekleştirilen yarışmalarda Muş’u 15 sporcu temsil etti. Yarışlara damga vuran isim ise Muş Olimpik Yüzme Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Enes Çelik oldu.
Enes Çelik, tüm stillerdeki barajları başarıyla geçerek önemli bir rekora imza attı. Baraj yarışlarının 5’inde birinci, 1’inde ise ikinci olarak tamamlayan genç sporcu, toplam 6 barajı da geçerek dikkatleri üzerine çekti. Elde ettiği bu büyük başarıyla hem Muş’un hem de kulübünün gururu oldu.
Muş Olimpik Yüzme Kulübü’nün diğer sporcuları da baraj geçme yarışlarında başarılı performans sergileyerek şehri en iyi şekilde temsil etti. Bu sonuçlarla birlikte kulüp, 9-11 Mayıs tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Federasyonu 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi 1. Etap Yarışları’na birçok sporcu ile katılmaya hak kazandı.
Muş Olimpik Yüzme Kulübü sporcularını ve antrenörlerini tebrik ediyor, Rize’de yapılacak yarışlarda başarılar diliyoruz.