Skip to main content

Gençlerden görkemli yürüyüş..

Muş Haber Fotoğrafı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen “gençlik yürüyüşü” yapıldı. Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi. Her yıl 20 Mayıs’ta düzenlenen “gençlik yürüyüşü” dün yapıldı. Kapalı Spor Salonu önünde başlayan yürüyüş Valilik binası önünde sona erdi.
Muş Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüş şehir stadyumundan başlayarak Muş Valiliği önündeki Atatürk Büstünün önünde yapılan açıklamadan sonra son erdi. Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Gençlik Spor İl Müdürü Selim Keleş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, öğretmenler Milli sporcular ve çok sayıda ilköğretim ve lise öğrencileri katıldı.
Gençlik ve Spor haftası kutlamaları kapsamında yapılan yürüyüşte, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gençlik Yürüyüşü’nde dev Türk bayrakları ve pankartlarla meydanı dolduran yüzlerce genç yapılan yürüyüşün birlik ve beraberlik adına olduğunu söylediler. Gençlik yürüyüşü, vilayet önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde yapılan açıklama ile tamamlandı.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü sonunda konuşma yapan Vali Yardımcısı Okan Leblebicier ise, önce yürüyüşe katılan gençlere bu yürüyüşe neden katıldıkları hakkında soru sorarak gençlerin birlik ve beraberlik adına bu yürüyüşe katıldıkları cevabını aldı. Leblebicier, “sizler bu günün gençleri yarının geleceği olarak bu vatana hayırlı evlatlar olmalısınız. Ki zaten sizin hayırlı olduğuna inanıyoruz. Sizler vatanın emanetçilerisiniz. Sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Gençlik Yürüyüşünde öğrencilerin taşımış olduğu “sigara öldürür, açık hava güldürür, sigara sakat bırakır” gibi pankartların olması ise öğrencilerin sigaraya karşı göstermiş oldukları nefreti ve sigara yasağına verilen desteği bir kez daha kanıtlamış oldu. Öğrencilerin taşıdığı sigaranın zararlarına yönelik pankartlar, sigara yasağına verilen destek açısından dikkat çekiciydi. Dev Türk Bayrağı açarak yürüyüşe başlayan öğrenciler, Türk Bayrağını yürüyüş bitimine kadar omuzlarda taşıdılar. Yürüyüşün kendileri için ayrı bir öneminin olduğunu kaydeden öğrenciler, “gururlu Türk Gençleri olarak atamızın bizlere emanet ettiği vatanımızı korumak, gözetlemek ve yüceltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştular.
Vali Yardımcısı Okan Leblebicier daha sonra katılımcılara ve gençlere bu yürüyüşe katıldıkları için teşekkür ederek programı sona erdirdi. Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri