Skip to main content

Dede seçim çalışmalarına başladı

Muş Haber Fotoğrafı

29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak girecek olan Necmettin Dede, seçim çalışmalarına başladı. 5 yıldır Muş Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dede, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını anlatıp yeniden seçilmesi için oy istiyor. Dede, bazı projeler hazırladığını ve bunları hayata geçirmek için vatandaşın desteğine ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.

Çarşı, pazarda vatandaşlarla bir araya gelip görevde olduğu süre içerisinde hayata geçirdiği icraatları anlatarak oy isteyen Dede, bugüne kadar yapılan çalışmalar ile Muş’un çehresini değiştirdiklerini ve hizmet kalitesinde çıtayı yüksek tuttuklarını ifade ederek, Muş’un artık eski Muş olmadığını ve modern, gelişmeye müsait bir il haline geldiğini ifade etti.

5 yıldır çeşitli zorluklara göğüs gerdiğini ve Muş’ta vatandaşların ülke standartlarına uygun bir şekilde yaşantılarını sürdürmesi için belediye olarak, asfalt, yeşillendirme, park alanları, içme suyu, temizlik gibi birçok alanda önemli çalışmalar hayata geçirdiklerini söyledi. Amacının Muş’a hizmet etmek olduğunu ve bunun için vatandaşlardan destek isteyen Dede, bürokrasi ve siyasette edinmiş olduğu tecrübe deneyimi Muş için her zaman kullanmaya hazır olduğunu ve bunu geçmiş dönemlerde de gösterdiğini söyledi.

Borç batağında olan bir belediye devraldıklarını kaydeden Dede, bir yandan borçların taksitlendirilmesini sağladıklarını, öte yandan da hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti. Hizmetlerin yanı sıra belediyenin araç parkuruna bir takım araçlar kazandırdıklarını belirten Dede, “bu araçlara para vermedik, ama siyasi otoritemizle, devlet terbiyemizle Muş Belediyesine Denizli’den, Bursa’dan, İstanbul’dan, Kadıköy’den getirdiğimiz araçların değeri 2 milyon 500 bin TL civarındadır. Bu araçlar bugün Muş’un her türlü ihtiyaç ve sorununu gideriyor” diye konuştu.

5 yıldır sürdürdüğü Muş Belediye Başkanlığı görevinde Muş’un sorun ve sıkıntıları ile cebelleştiğini ve sorunların giderilmesi için mücadele ettiklerini kaydeden Dede, hazırlanan bazı projelerin sorunları gidereceğini ve bunların hayata geçirilmesi için vatandaşların destek vermesi gerektiğini kaydetti. Bir dönem daha Belediye Başkanlığı yapmak istediğini ve bu dönem de Muş’u belli bir yere getirmeyi arzuladığını hedefleyen Dede, 5 yıl önceki Muş ile bugün ki Muş arasında gözle görülür bir değişikliğin olduğunu söyledi.

Dede, “tarafsız olarak değerlendirildiğinde Muş’un bugün civar vilayetlerden en az 20 gömlek üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ama bu 5 yıl önce böyle değildi. Muş, her geçen gün güzelleşen, çehresi değişen, modern bir kent haline gelen vilayettir. Daha fazlasını yapmak için imkanlarımızı zorlayacağız. Muş’un bölgede model bir il haline getireceğiz. Bunun için sizden bir dönem daha görev yapmak için oy istiyorum. Eğer 5 yıldır takip ettiğiniz Dede’nin bu işi başaracağına inanmıyorsanız oy vermeyin. Ama yok eğer hakikaten 5 yıl önceki Muş ile bugünkü Muş arasında gözle görülür ciddi bir değişiklik var diyorsanız oylarınıza talibim” şeklinde konuştu.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri