Skip to main content

Çakar suskunluğunu bozdu

Muş Haber Fotoğrafı

Adalet ve Kalkınma Partisi Muş Milletvekili Doç. Dr. Muzaffer Çakar, son günlerde basında yer alan haberlerden sonra yazılı basın açıklaması yaparak suskunluğunu bozdu. Sivil Toplum Kuruluşları ve Muş Sivil Toplum Platformunun iddia ve açıklamalarından sonra ilk defa yazılı basın açıklaması yapma gereği gören Çakar, birilerinin AK Partiyi dizayn etme derdinde olduğunu söyledi.

Eleştirilere de açık olduklarını ima eden Çakar, en çok milletvekilleri ifadesinden de rahatsız olduğunu belirtmiş. Usulsüzlük yapan milletvekilinin resmi ile o usulsüzlüğün resminin yan yana konulmasını isteyen Çakar, yanlış yapan kim olursa olsun eleştirilerin de hedefinde onun olması gerektiğini vurguladı.

Yazılı basın açıklamasında çok ağır ithamlarda bulunan Çakar, gündüz AK Parti arabasında, gece ise HDP dolmuşunda gezen zihniyetin, hırsızlığı için sivil platformlarını kullanarak sadece kağıt üzerinde AK Partili görünenlerin partiyi dizayn etmeye çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Muş Milletvekili Doç. Dr. Muzaffer Çakar, son günlerde medyada yer alan haberlerden sonra yazılı basın açıklaması yapma gereği gördü. Çakar açıklamasında, Son günlerde bazı sivil toplum grupları tarafından teşkilatların oluşumu ve kurumlardaki usulsüzlükler söz konusu edilerek ilimizin iktidar partisi milletvekillerine yönelik eleştiriler basınımızda yer almıştır dedi.

Çakar açıklamasında, Siyasetçiyi eleştirmek; yanlışından dolayı, hele hele usulsüzlüğünden, hukuksuzluğundan dolayı eleştirmek, 76 milyon insanın hukuku namına medyanın var oluş sebebidir. Fakat mesnetsiz, sadece menfaat beklentisi ve ideolojik rekabetten dolayı medyayı kullanıp, yalan ve yanlışlarla olumsuz algı oluşturmak; alçaklık, korkaklık ve seviyesizliktir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; gündüz AK Parti arabasında, gece HDP dolmuşunda gezen zihniyetin, hırsızlığı için sivil platformlarını kullanarak sadece kâğıt üzerinde AK Partili görünüp, AK Partinin hiçbir değer yargısını taşımayan siyasi iş birlikçilerin partimizi dizayn etmesine müsaade etmeyiz ifadelerine ye verdi.

YANLIŞI KİM YAPMIŞSA O ELEŞTİRİLSİN

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar yazılı basın açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: Bizden önce Ak Partide vekillik yapan siyasetçilerin Partimize çalıştığına şahitlik etmeyeceği ve benim de şahit olmadığım bazı grupların temsilcileri, partimizi hiç ama hiç dizayn edemezler. Bize rağmen bunlarla oluşum içerisinde olanların hesaplarının Bağdattan bozulacağını bilmelerini isteriz.

Üç senedir bu şehirde vekillik yapmaktayız. Bir usulsüzlüğümüze şahit olan varsa usulsüzlüğün resmi ile benim resmimi yan yana koysunlar. Veya başka bir arkadaşımın yanlışı varsa onun yanlışını ve resmini yan yana koysunlar. Bunu yapmayıp ta vekiller deyip çoğul kelime kullanmak en basit tabir ile korkaklıktır, alçaklıktır. Yanlışı kim yapmış ise o eleştirilmelidir.

KENDİ GELECEĞİMİZ İÇİN ŞEREFLİ İNSANLARI İTİBARSIZLAŞTIRMAYACAĞIZ

Secimler yaklaştı. Bazı zevatın korku ve endişelerini anlıyorum. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, Ülkemizi, aydınlık geleceği ve partimizi, bu güne kadar olduğu gibi gelecekte de yapacağı hizmetlere olan inancımızın gereği, gerekirse sadece siyasi geleceğimize değil, canımıza da mal olsa aziz milletimizin bize yüklediği bu emaneti kirletmeyeceğiz. Kirletilmesine müsaade etmeyeceğiz. Kendi geleceğimiz için şerefli insanları itibarsızlaştırmayacağız.

AK PARTİ DENİZ GİBİDİR

AK Parti deniz gibidir. Deniz leşi barındırmadığı gibi, AK Parti de yanlışları barındırmaz, tasfiye eder. Merak etmeyiniz yanlışı yapan kendine yapar. Çukuru kazan her kim ise, kendisinin düşme ihtimali yüksektir. Milletimiz ayak oyunlarına itibar etmemiştir. Etmez de. Biz siyasette rakibe en büyük hilenin hile yapmamakta olduğuna inanmışız. Bu bizim şiarımızdır milletimiz müsterih olsun bize ve milletimize oynanan bütün oyunları bozarız. Hırsızların kurumlardan ellerini çekmelerini tavsiye ederiz.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri