Skip to main content

Bursa`dan Muş`a kepçe hibesi.

Muş Haber Fotoğrafı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in Muş Belediyesine söz verdiği yaklaşık 200 bin YTL değerindeki kepçenin gönderildiği bildirildi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Muş’ta düzenlenen siyaset akademisine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in söz verdiği kepçe Bursa’dan yola çıktı. Muş’taki ziyareti sırasında Belediye Meclis toplantısına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, 65 hanenin araç yetersizliğinden dolayı susuz kaldığını öğrenince belediyeye yaklaşık 200 bin YTL değerinde bir kepçe sözü vermişti.

Belediye Meclis toplantısına katılan Ekrem Karadağ adlı vatandaş Muratpaşa Mahallesinde 65 haneye belediyenin içme suyu veremediğini ve konunun çözümü için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’den yardım talebinde bulunmuştu.

Bunun üzerine Şahin, 65 hanenin içme suyuna kavuşması için gerekli olan kepçenin ne kadar maliyeti olduğunu sordu. Kepçenin yaklaşık 200 bin YTL değerinde olduğunu öğrenen Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bir kepçe alıp göndereceklerini söyledi.

Muş’un gerçekten güzel bir şehir olduğunu kaydeden Şahin, belediye meclis üyeleri ile Başkanın bu güne kadar hiç muhalif olmamasının gerçekten şehir için faydalı bir durum olduğunu kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in Muş’taki ziyaretinden sonra söz verdiği kepçe ile ilgili olarak gazetemizde haber okuyucularımıza aşağıdaki şekilde duyurulmuştur:

“Siyaset akademisine katılmak üzere Muş’a gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin yaklaşık iki gün boyunca Muş’ta çeşitli incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerine Muş Belediyesini de ekleyen Şahin, ziyaretinin meclis toplantısına denk gelmesine de sevindiğini kaydetti.

Hikmet Şahin’in Belediyeye yapmış olduğu ziyaretten bir hayli memnun olduğunu kaydeden Başkan Dede ise, yapılan toplantılar hakkında Başkan Şahin’e kısa bilgi vererek, meclis üyeleri ile birlikte uyum içinde olduklarını vurguladı. Herkes ile uyum içinde olduklarını vurgulayan Dede, hizmet için ağız birliği yaptıklarını bu anlamda Muş milliyetçiliği güttüklerini dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin belediyeciliğin önemine değinerek, vatandaşın en çabuk ulaştığı makamın belediye başkanlığı olduğunu ifade etti. Belediyeciliğin gerçekten önemli bir meslek olduğunu kaydeden Şahin 15 yıldır bu mesleği yaptığını ve zorluklar altında Belediye Başkanlığı yaparak halka hizmet verdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin Belediye Başkanları toplantısında her defasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Muş’un sorunlarını dile getirdiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Dede’nin çalışmalarının gerçekten takdire şayan olduğunu bu anlamda elde olan imkanlar doğrultusunda yapılan çalışmaları başka bir şehrin belediye başkanı olarak takdir ettiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlara ve Meclis üyelerine söz hakkı veren Dede, karlı çıktı. Muratpaşa Mahallesi sakinlerinden Ekrem Karadağ, mahallelerinde yaklaşık olarak 65 hanenin suyunun olmadığı ifade ederek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ından Muş Belediyesine kepçe verilmesini istedi. Vatandaşın sesine duyarlılık gösteren Şahin ise, belediyeye kepçe alma sözü verdi”.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri