Skip to main content

10 bin kitap dağıtıldı

Muş Haber Fotoğrafı

Büyük Birlik Partisi Muş İl Başkanlığı ve Muş Alperen Ocakları Başkanlığı Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği (TİYEMDER) tarafından gönderilen 10 bin kitabı bedava dağıttı

BBP İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Başkanlığı ortaklaşa 5 bin kitap dağıttı. Önceki gün, üst geçidin yanında stant kuran partililer ve ülkü ocakları üyeleri, Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği tarafından gönderilen 10 bin kitabı vatandaşlara, parasız olarak dağıttılar.

İki gün boyunca kitap dağıtımı yaptıklarını ifade eden Muş Alperen Ocakları Başkanı Muhammet Sarıkaya, “bağlı olduğumuz İslam dinini ve İki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (sav)’i ayet ve hadislerle anlatan kitaplarda inşallah uyuyan kalplerde bir an Allah ve Resulullahı anmış ve hatırlatmış isek, ya da yeni bir bilgiye vesile olmuş isek ne mutlu bizlere” dedi.

Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği tarafından gönderilen kitapları dağıttıklarını ifade eden Sarıkaya, “standımızda TİYEMDER’in (Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği) katkısıyla gönderilen 5 bin adet el kitapçığı, 2 bin 500 adet “Son Mükemmel Din İSLAM”, 2 bin 500 adet “Hz. Muhammed (sav) Resuller dizisinin son incisi” kitabı, Kuran-ı Kerim Türkçe mealleri, Elifbalar, ilmi mercek serisi kitapları ve Alperen Ocakları dergileri dağıtılmıştır” dedi.

“Korkaklık, uyuşukluk, teslimiyet göstermeden doğru bildiğimiz yolda durmadan ilerleyerek bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz” diyen Sarıkaya sözlerine şöyle devam etti: “Milletin gerçek aşklarının unutturulmak istendiği bu zamanda, bizler de gerçek sevdalarımızı hatırlatmaya, Allah’a layık bir kul ve Resulüne layık bir ümmet olmaya, millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Sevgili peygamberim, canların canı efendim, gül kokulu sevgilim, ‘sen olmasaydın bu âlemleri yaratmazdım’ buyurdu yaradan, senin hürmetine yaratıldı bu cihan. Senin şefaatine mazhar olmak olmaktır gayemiz”

Büyük Birlik Partisi Muş İl Başkanı Abdullah Alptekin Has ise, “Müslüman halkımızın fikirlerini, düşüncelerini, yaşayışlarını, değiştirebilmek için, Masonlar ve onların yandaşları yıllardır görsel ve yazılı basında, dağıttıkları kitap ve el ilanlarıyla insanlarımızın değişmesine, kendi değerlerinden uzaklaşmalarına sebep oldular. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkanlar, Allah’ın izniyle salyangozlarına müşteri bulamayacaklar. Halk İnşallah özüne dönecek ve o özlenen birlikteliğin meyvelerini, hem bu dünyada sağlanan huzurla, hem de inandığımız o ötelerin ötesi olan hesap gününde yiyeceğiz. Zalimler için yaşasın cehennem. Tarih boyunca üzerimizde oynanan, ara sıra kardeşlik bağlarımızı zedeleyen, türlü oyunlarla değerlerimizden uzaklaştırsalar da, hiç bir zaman muvaffak olamadılar ve emellerine ulaşamadılar. Bizi iman kardeşliğinde birleştiren Rabbimize hamd eder ve deriz ki:
Her şey aslına rücu eder!
Halkımıza faydalı olacağına emin olduğumuz bu standın kurulmasında emeği geçen Alperen Ocakları İl teşkilatına ve destek olan yayın kuruluşu TİYEMDER’e katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri