Skip to main content

Özel İdare yaz sezonunu açtı.

Muş Haber Fotoğrafı

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, ‘2008 Yılı Yaz Dönemi Çalışma Sezonu’nu düzenlenen törenle açtı. İl Özel İdare Müdürlüğü’nde düzenlenen törene, Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, Ağır Ceza Reisi İbrahim İlhan, İl Genel Sekreteri Ahmet Güngör, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum amirleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği çalışanları katıldı.

Muş’ta yeni göreve başladığını ve bundan sonraki dönemlerde İl Özel İdaresi’nin hiç alışılmadık ve bugüne kadar hiç çalışmadığı alanlarda da hizmet vermeye başlayacağının sinyallerini veren Vali Erdoğan Bektaş, törende yaptığı konuşmasında kurum çalışanlarından övgü ile söz etti. Vali Erdoğan Bektaş, “Özel idarenin başarılı bir kış sezonu geçirdiğini biliyorum. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum. Görünür hizmetleri yapmak kolaydır ve alkışlayanı da çoktur. Belediyenin yaptığı bir parkı herkes görür ve takdir eder. Ama dağların arasında hiç kimsenin uğramadığı bölgelerde de yapılması gereken işler var. Bu bölgelerde de yaşayanlar var. İşte kimsenin uğramadığı bölgelerdeki hizmetleri özel idaremiz yapmaktadır. Bu hizmetleri gerçekten gizli kahramanlar gerçekleştiriyorlar. İl özel idarelerinde yapılan değişikliklerin tam olarak hayata geçmesi ile özel idareler çok daha hayati bir hale gelecektir. Neredeyse özel idarenin ilgilenmediği bir hizmet alanı ve bir sektör kalmayacaktır. Şu anda da özel idareler her alanda hizmet etmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Törende konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güngör’de, “Biz de hiçbir sezon yok ki kapansın ve biz bir daha ki sezona hazırlanalım. Yaz sezonu bitince hemen kış sezonunun, kış sezonu bitince hemen yaz sezonunun çalışmalarına başlıyoruz. 16 bin kilometrelik karla mücadelenin ardından kışın ağır tahribatını makinelerimizle gidermeye çalıştık. Dinlenmeden hemen yaz sezonunu açıyoruz. Yaz sezonunun ardından yine dinlenmeden kış sezonunu açacağız. İlimizin en ücra köşesine kadar il özel idaresinin adını yazdırmak için tüm çalışanlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçme suyu ve yol yapımı ile anılmaktan ötürü çok mutluyuz. Ancak biz çok çeşitli alanlarda hizmet vermekteyiz. Eğitimden sağlığa, emniyetten askeriyeye, spordan tarıma kadar bir çok alanda özel idaresinin damgası vardır. Her kurumda özel idarenin katkısının bulunması bizi gururlandırıyor. Hizmetlerin sürdürülmesinde kahramanca başarılar gösteren çalışma arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.

Yol İş Sendikası Muş Şube Başkanı Cengiz Demirel de yaptığı konuşmada, “Yorucu bir kış mevsimini başarı ile geride bıraktık. Allah’a şükür hiçbir kaza ve üzücü bir olay yaşanmadan kışı geride bırakıp bugün yaz sezonunun açılışını yapıyoruz. Bugünden sonrada inşallah hiçbir sorun ve sıkıntı yaşanmadan yaz sezonunu da başarı ile tamamlarız. Bu çalışmaları kahramanca bir şekilde gerçekleştiren mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek gerçekleştirilen 2008 yılı çalışma sezonunun açılışı, araçların şehir turu atması ile son buldu. 

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri