Skip to main content

Muş TSO’da kalite yönetim sistemi eğitimi

Muş Haber Fotoğrafı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının teknik destek programı kapsamında desteklediği Kalite Yönetim Sistemi eğitimleri Muş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda başladı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) teknik destek programları kapsamında oda üyelerine ve kamu çalışanlarına yönelik sunulan Kalite Yönetim Sistemi hakkında eğitim verilmeye başlandı.

Dr. Muzaffer Kıraç tarafından verilen eğitimlere kamu çalışanları ve oda üyeleri katıldı. Eğitimler sayesinde toplam kalite yönetimin uygulanması ve bilgili personelin yetişmesi amaçlanmaktadır.

Bu eğitimler sonucunda Muş’ta ticarettin, işlerin daha kaliteli yapılmasını amaçladıklarını söyleyen ADN Kıraç yönetim danışmanlık şirketi yönetim kurulu başkanı Dr. Muzaffer Kıraç; Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞTSO) ve ADN Kıraç yönetim danışmanlık şirketi iş birliğiyle 5 gün sürecek olan toplam kalite yönetim sistemi eğitimi yaptık. Bu eğitim süresi içerisinde arkadaşlarımıza toplam kalite yönetim sistemi, kaliteli yönetim ve İş adamlarımıza Markalaşma, Kurumsallaşma, işlerinin potansiyelini, kalitesini nasıl artırmalarıyla alakalı eğitimler verilecek. Bu eğitim süreçleri bundan sonraki dönemlerde ihtiyaç ve talebe göre branşlara ayrılıp tekrar devam edecek. Bu eğitimlerin amacı kalite standartlarının ne işe yaradığını anlatıp Muş’ta ticarettin, işlerin daha kaliteli yapılmasını, kalite seviyesini artırmaktır. Bu konu ile ilgili olarak destek veren DAKA Ajansına, Muş Valiliğine ve Muş Ticaret ve Sanayi odasına teşekkür ediyorum dedi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, eğitimle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, Kurum ve kuruluşlarının uluslararası rekabet ortamında güçlü bir biçimde yer alabilmesinin temel koşullarından biri olan Toplam Kalite Yönetiminin uygulanabilmesi, bu konularda yetişmiş iş gücü ve bilgili personelin varlığına bağlıdır. İşte hazırladığımız bu eğitim; ihtiyaç duyulan bu iş gücünü ve insan kaynaklarını yetiştirmeyi hedefliyor.

Bu nedenle günümüz şartlarında birçok şirket ve işletmenin toplam kalite yönetim sistemine dahil olduğu görülmektedir. İlimizde de bu konuda değişik sektörlerde faaliyette bulunan bazı şirketlerimiz, Toplam Kalite Yönetim Sistemine dahil olmuştur ifadelerine yer verdi.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri