Skip to main content

AKP belediye meclis üyeleri listesini teslim etti

Muş Haber Fotoğrafı

29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için bir süreden beri hazırlıklarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclis Üyeleri ile belediye meclis üyelikleri aday listelerini açıkladı.

Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında düzenlenen toplantıda Muş Belediye Başkan Adayının Necmettin Dede olduğu açıklanmıştı. Dede 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için belediye meclis üyeliği adaylarını belirlerken kontenjana Basri Avcı, M. Deniz Memiş ve Sadullah Özbek’e yer verdi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ LİSTESİ
AK Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık ve Merkez İlçe Başkanı Muharrem Armağan tarafından il seçim kuruluna teslim edilen İl Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı listesi de şu şekilde belirlendi: “Recep Teker, Abdullah Aslan, Gülay Baklaya, Şahin Demir, Rıfat Özen, Hikmet Çelik, Alaettin Rençber, M.Halis Diğer, Harun Köse, M. Kasım Toplu, M. Rıza Yılmaz, Hâkim Kılıç, Muhterem Bozkurt, Ramazan Yüce, Ebedin Koyuncu, Ayşe Güler, Maşallah Şancı, Abdullah Yüzgüllü, Ali Kalır, Bilal Gezen, Mahmut Tanyıldızı, Halim Devrim”

AK Parti İl Belediye Meclis Üyeliği yedek üye listesi ise : “Zafer Göçmen, İhsan Pişat, Ethem Coşkunlar, Kenan Mutlu, Sıddık Kaya, Nizamettin Yıldırak, Remzi Düzener, M. Lütfü Akhan, Aydın Çiftçi, Feyzullah Özkan, Feysal Pektaş, Kutbettin Polat, Abdülbaki Yasinoğlu, Ethem Gökhan, Orhan Güler, Mücahit Volkan Koç, İrfan Kar, Mehmet Polat, Ramazan Özdemir, Maşallah Taş, M. Şerif Uygur, Adıl Demir, Maşallah Şanci, Erdal Armağan, Orhan Aşık” olarak il seçim kuruluna teslim edildi.

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ LİSTESİ
AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği Aday listesi aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Necmettin Yıldız, M. Emin Bitim, Mehmet Seçkin, Sadrettin Barik, Nizamettin Karakaya, Yavuz Tanış olduğu kaydedilirken yedek listede ise, Maşallah Dönmez, Ahmet Arı, M. Şah Karakaya, Cafer Erten, Mehmet Şirin Barik olduğu kaydedildi.
Varto ilçesindeki İl Genel Meclis Üyeliği Aday listesinde Şaban Deniz, Mehdi Demir, Hüseyin Yıldız olarak açıklanırken yedek üyeler ise, Nusrettin Kılıç ve Mehmet Çiçek olarak açıklandı.

Malazgirt ilçesindeki İl Genel Meclis Üyeliği Aday listesinde Sait Yıldırım, İbrahim Güven, Fahrettin İnal Kaç, Halis Akçan olduğu kaydedilirken yedek üyeliklerde ise Enver Subaşı, Medeni Tutar, Harbi Turunç ve Cevdet Taşdemir olduğu açıklandı.
Bulanık ilçesindeki İl Genel Meclis Üyeliği Aday listesinde Asım Çetinkaya, Hasan Korkmaz, Sait Taşdemir, Kamil Köylü ve Tülay Erdemli olarak açıklanırken yedek üyelikte ise Yakup Bayraktar, Bahattin Akbulak, İhsan Ballı, Mehmet Sait Ekmekci ve Mücahit Göz’ün olduğu bildirildi.
Korkut ilçesinin İl Genel Meclis Üyeliği listesinde Veysel Özkan, Ferit Yalçın, Mehmet Emin Keler’in olduğu, yedek üyeliklerde ise Fehmi Gürkan, Veysi Tanrıvermiş ve Mehmet Bilginer’in yer aldığı kaydedildi.
Hasköy ilçesindeki İl Genel Meclis Üyeliği listesinde Hamdullah Tanış, Fethullah Akçil ve Şefik Özden yer alırken yedek üyeliklerde ise Tacettin Yılmaz, Ahmet Dal ve Ramazan Özen’in olduğu belirtildi.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta toplu taşımaya zam geldi

Muş Alparslan Üniversitesi ulaşımını yapan özel halk otobüslerine zam geldi. 2024-2025 Eğitim öğretim…

Çiftçilere 1.9 Milyar Liralık Destek

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “1 milyar 962 milyon 46…

Muş’ta Metan Gazı Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Maden Teknik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün (MTA)…

Eğitim Haberleri

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti

Muş Yurtlarına Binlerce Öğrenci Yerleşti: Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’den…

Bulanık’ta ilkokul öğrencilerine kitap hediye edildi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu Sanat ve Kültür Topluluğu, “Geleceğin Okurlarına Bir…

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Kültür Sanat Haberleri

Sezgin Hatipağaoğlu Yeşilay’ın 2024 Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Fotoğraf Yarışması’nda Ödül Kazandı

Muş Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Sezgin Hatipağaoğlu, Yeşilay’ın 2024 yılında düzenlediği Uluslararası…

Muşlu Oyuncu Ömer Akalın’a Altın Koza’da Büyük Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film…

O köy İkinci Göbeklitepe olmaya aday

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları ile…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri