Skip to main content

Çelik kasayı kırdılar

Muş Haber Fotoğrafı

İstasyon Caddesi üzerinde bulunan işyerine giren hırsız veya hırsızlar kırdıkları çelik kasa içerisindeki yaklaşık 14 bin YTL’yi çalıp kayıplara karıştılar. İstasyon Caddesi Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren işyerine giren hırsız yada hırsızlar kırdıkları çelik kasa içerisindeki 13 bin 830 YTL’yi alıp kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgilere göre önceki gün saat 18.00 sularında İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Nazoğulları İnşaat isimli işyerine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kasada bulunan 13 bin 830 YTL parayı alarak kayıplara karıştılar. Sabah saatlerinde işyerini açtıktan sonra olayın farkına varan Burhan Naz, Emniyet Müdürlüğü’ne haber vererek olayı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu. Hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma açan polis öte yandan işyerindeki kamera kayıtlarına el koydu.

Hırsızlık olayının kamera kayıtlarına saniye saniye göründüğünü söyleyen Burhan Naz; “İşyerine giren kişi ya da kişiler önceden keşif yapmışlar. Hırsızlık olayını yapanlar işyerinin içerisini iyi ezberlemiş. Hırsızlar dükkana arka kapıdan girmiş ve elektrik şalterlerini indirilip kameraların yönleri değiştirmişler, sonra dükkan içerisinde bulunan kazma, balyoz ve murçla kasayı kırmışlar. Kasanın bulunduğu bölümde olan gizli kamerayı fark etmemişler. Kamera hırsızlık anını saniye saniye kaydetmiş. Kayıtlarda hırsızların dükkana saat 18.00 sıralarında girdiği ve gece yarısına kadar dükkanda kaldıkları gözüküyor” dedi.

İstasyon Caddesi Polisevi karşısında son iki yıl içerisinde çok sayıda hırsızlık olayının yaşandığını söyleyen Burhan Naz, bu olaylardan sadece birinin failinin yakalandığını ve diğerlerinin faili meçhul olduğunu söyledi. Polisevi karşısında yaşanan hırsızlık olaylarının bir türlü aydınlatılmamasına anlam vermediklerini söyleyen Burhan Naz; “Son iki yıl içerisinde Polis evi karşısında yaklaşık 7 hırsızlık olayı ve bir de hırsızlığa teşebbüs olayı yaşandı. Bu olaylardan sadece biri aydınlatıldı ve hırsızlığı yapan kişi de şuanda elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Diğer hırsızlık olaylarının hiçbiri aydınlatılmadı. Polisevi karşısında yaşanan hırsızlık olayları esnafları tedirgin etmeye başladı. Bu konuda emniyet birimlerinin çalışmaları yeterli gelmiyor” dedi.

Güzergahta kendilerine ait iki adet işyerinin olduğunu söyleyen Naz; “Polisevi karşısında bana ve kardeşime ait iki adet işyeri var ve bu işyerleri dört defa soyuldu. Bana ait işyerinde 6 adet güvenlik kamerası var. Hem güvenlik kameralarının olduğu hem de polisevinin karşısındaki bir işyerine hırsızlar büyük bir cesaretle giriyorlar. Çünkü şimdiye kadar hiçbir olay aydınlatılmadı. Bu konuda emniyetin büyük bir zafiyeti var. İki yıl içerisinde yaşanan hırsızlık olayları nasıl aydınlatılmaz anlamıyoruz. Yaşanan hırsızlık olaylarında toplam zararımız 20 bin YTL’ye yakın” şeklinde konuştu

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri